Omdat de chocolademousse vandaag veel succes
had, hebben we besloten om het recept online te zetten:
Chocolademousse
Ingrediënten:
80gram poedersuiker
4 eieren
100 gram pure chocolade
Klop de eierdooiers met de helft van de suiker
schuimig. Laat de chocolade smelten en voeg die bij de eierdooiers. Klop het
eiwit stijf met de rest van de suiker en hef onder het mengsel. verdeel het
mengsel in de gewenste hoeveelheid potjes. Voor een lichtere chocomousse kan je
het aantal eierdooiers verminderen.
Because the
chocolatemousse was a big hit today, we decided to put the recipe online.
Chocolatemousse
Ingredients:
80 grams of
powder sugar
4 eggs
100 grams
of pure chocolate
Whisk the egg
yolk (the yellow part of the egg) with 40 grams of sugar till it turns more
white. Melt the chocolate and add it to the egg yolks. Whisk the egg-white till
it doesn’t move anymore and gently stir it in the other mixture. You can divide
it into little portions. For a lighter version you can use less egg yolks.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten