dinsdag 23 oktober 2012

Recept - Recipe


Omdat de chocolademousse vandaag veel succes had, hebben we besloten om het recept online te zetten:

Chocolademousse

Ingrediënten:
80gram poedersuiker
4 eieren
100 gram pure chocolade

Klop de eierdooiers met de helft van de suiker schuimig. Laat de chocolade smelten en voeg die bij de eierdooiers. Klop het eiwit stijf met de rest van de suiker en hef onder het mengsel. verdeel het mengsel in de gewenste hoeveelheid potjes. Voor een lichtere chocomousse kan je het aantal eierdooiers verminderen.

Because the chocolatemousse was a big hit today, we decided to put the recipe online.

Chocolatemousse

Ingredients:
80 grams of powder sugar
4 eggs
100 grams of pure chocolate

Whisk the egg yolk (the yellow part of the egg) with 40 grams of sugar till it turns more white. Melt the chocolate and add it to the egg yolks. Whisk the egg-white till it doesn’t move anymore and gently stir it in the other mixture. You can divide it into little portions. For a lighter version you can use less egg yolks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten